Functii Php

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

O functie reprezinta un grup de instructiuni care realizeaza o anumita operatie (indeplineste o sarcina) si care poate fi repetata. Functiile pot primi, din programul apelant, parametrii, dar poate returna programului apelant un rezultat.

In limbajul PHP, numele functiilor nu sunt case-sensitive. in definirea unei functii sunt incluse urmatoarele elemente:

cuvantul cheie - function; numele functiei; lista de argumente sau de parametrii - poate fi si vida. Transmiterea valorilor parametrilor se poate face prin valoare sau prin referinta.

Corpul functiei – este format din unul sau mai multe instructiuni, cuprinse intre acolade
Daca se doreste ca functia sa returneze o valoare, se va folosi instructiunea return.

Functiile pot avea si argumente prestabilite si in cazul in care parametrul actual lipseste, atunci se va considera ca are valoarea implicita.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Functii Php". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FUNCTIIcurs informatica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...