Grafica asistata de calculator

Incarcat la data: 26 Noiembrie 2010

Autor: Ilie Teodor-Viorel

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

Proiectarea asistata de calculator desemnata generic prin CAD a devenit in ultimul timp o activitate cu o dinamica extreme de active si cu o arie de difuzie din ce in ce mai mare.
   
Acest lucru a fost facilitate si de patrunderea si raspandirea rapida a unor produse software extreme de versatile, prietenoase  fata de utilizator dedicate proiectarii, dar si desenarii asistate.
   
Un astfel de produs este si pachetul de programe AutoCAD, produs al firmei Autodesk care a capatat o amploare deosebita, astfel la un prim nivel de perceptie putem afirma faptul ca AutoCAD-ul se constituie intr-un instrument de desenare extrem de puternic, flexibil si comod de utilizat pentru orice proiectant din orice domeniu de activitate.

Adevarata putere a sistemului AutoCAD se releva insa in constructii tridimensionale (3D) si in plus arhitectura deschisa a acestui sistem ofera utilizatorului posibilitatea de a realiza programe aplicative conexe care imbinand facilitati oferite de un limbaj de programare puternic precum C++, pot rezolva probleme complexe dintr-o gama foarte larfa de aplicatii (cum ar fi de exemplu comanda masinilor numerice, executia proiectelor parametrizate, analiza cu metoda elementului finit, estimari de materiale si costuri etc.).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Grafica asistata de calculator". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATORGraficacurs Autocad
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...