Modelarea solidelor

Incarcat la data: 15 Martie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 127 kb

In AutoCAD, pot fi create patru categorii de solide 3D:
- solide primitive;
- solide extruse;
- solide de revolutie;
- solide compozite.


SOLIDE PRIMITIVE
Autocad ofera utilizatorilor o serie de primitive grafice 3D predefinite: cilindrul, conul, prisma triunghiulara, paralelipipedul, sfera sau torul.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Modelarea solidelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAUTOCADmodelare matematica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...