Notiuni generale autocad

Incarcat la data: 20 Februarie 2011

Autor: georgescu elena

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

Notiuni generale autocad

 

In etapa actuala a evolutiei informaticii se observa din ce in ce mai pregnant o polarizare a domeniilor de activitate. Astfel, se observa formarea unor grupuri specializate in baze de date, multimedia, retele/comunicatii/aplicatii sistem, DTP, CAD si asa mai departe.

Lumea CAD este bine conturata in acest moment si este prezenta, cu identitatea sa proprie in lumea informaticii. Sigur ca enumerarea de mai sus nu este nici pe departe exhaustiva si granitele arbitrare. De asemenea, polarizarea activitatilor are loc, in principal, datorita noilor dimensiuni pe care le-a luat informatica in ultimul deceniu. Epoca eruditilor s-a stins odata cu Renasterea.

Nu cu mult timp in urma, numai firmele foarte mari isi permiteau luxul de a avea sisteme CAD. Acestea erau niste sisteme foarte scumpe, dotate cu software unicat, elaborat prin resurse proprii sau la comanda. Din cand in cand, aceste sisteme apareau si in recuzita filmelor SF. Odata cu democratizarea informaticii sistemele CAD au devenit accesibile oricui. Astazi orice echipament are puterea necesara pentru a putea fi folosit in proiectare, cu conditia sa fie dotat cu un pachet software corespunzator. Din aceasta perspectiva vom incerca sa trecem in (noua noastra) revista optiunile posibile din zona CAD. De asemenea, intr-o prima etapa, vom avea in vedere doar pachetele CAD de uz general.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Notiuni generale autocad". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ConstructiilorAUTOCADNOTIUNI GENERALE
Comentarii

varzaaaa!!!

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...