Asigurarea sistemelor de fabricatie

Incarcat la data: 14 Februarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Notiunea de SISTEM
Sistemul se poate defini ca o structura inchisa (Fig.1.1) care interactioneaza informational cu exteriorul (exosistemul) si ale carei marimi de iesire y j (unde j = 1, 2, 3 ... m) depind in exclusivitate de marimile de intrare i u (unde i = 1, 2, 3 ... n) si de structura interna S a sistemului.
u = marime de intrare; y = marime de iesire
( materie, energie sau informatie )


Obs. Notiunea de sistem = caracter general (aplicabila in domeniile: biologic, tehnic, economic, social, etc.)
Proprietati:
a) Compozare = cuplarea in serie sau / si in paralel a subsistemelor componente
b) Decompozare - pana la nivelul de subsistem functional elementar (ultimul nivel ierarhic care satisface definitia de sistem = dependenta functionala iesire / intrare + structura interna)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Asigurarea sistemelor de fabricatie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAUTOMATICAauditarea sistemelor
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan