Curs 1 ASCA - Filtre active

Incarcat la data: 06 Septembrie 2010

Autor: Andrei

Pret: 80 credite

Numar pagini: 31

Tip fisier: zip

Marime fisier: 416 kb

Filtrele active sunt formate numai din amplificatoare, rezistente si condensatoare. Radacinile complexe sunt obtinute prin folosirea reactiei negative eliminand necesitatea de a folosi bobine. Coeficientul de amplificare al amplificatorului poate fi finit sau infinit (se poate sa fie un AO).

Acest capitol descrie filtrele active, care utilizeaza amplificatoare cu coeficient de amplificare mic si deci finit. Ecuatiile de proiectare ale filtrului si exemplele vor fi prezentate in functie de performantele amplificatoarelor de amplificare mica.

Inainte de a discuta caracteristicile si sinteza filtrelor este important sa se inteleaga functiile de transfer ale filtrelor de ordinul unu si doi. Mai tarziu se va explica implementarea acestor filtre si se va arata cum se construiesc filtre de ordin superior pornind de la sectiuni de ordinul unu si doi. in cele ce urmeaza sunt examinate functiile de transfer ale filtrelor de ordinul unu si doi.

Alte doua tipuri de filtre cu functii de transfer de ordinul doi care nu au fost prezentate mai sus sunt FOB si FTT. Aceste functii de transfer au aceiasi poli ca cele anterior prezentate. Pe de alta parte zerourile functiei de transfer a FOB sunt pe axa j? in timp ce zerourile functiei de transfer a FTT sunt simetricele cuadratice ale polilor ( sunt imaginile oglindite ale polilor in semiplanul drept ).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs 1 ASCA - Filtre active". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriAUTOMATICAfiltre active
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...