Indrumator organe de masini

Incarcat la data: 06 Martie 2011

Autor: presecan marius

Pret: Gratuit

Numar pagini: 396

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7209 kb

Lucrarea de fata, urmareste ca prin structura si continutul sau sa puna la dispozitia studentilor un material suplimentar important pentru insusirea metodologiei utilizate in cadrul unor cercetari experimentale, ajutand in acelasi timp la intelegerea si insusirea cunostintelor predate la disciplinele Organe de masini, Mecanisme si organe de masini, Tribologie. Studentii fac cunostinta cu o serie de metode si tehnici noi de evaluare experimentala a unor marimi mecanice specifice organelor de masini, mecanismelor si masinilor in general.


Sunt utilizate atat metode precise de masurare a unor marimi mecanice, cat si tehnica moderna de calcul. Lucrarea contine un numar de 23 studii de caz in domeniul organelor de masini, 8 in domeniul mecanismelor si 13 de tribologie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Indrumator organe de masini". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: METODOLOGIEMASINIindrumator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan