Metode de calcul numeric matriceal

Incarcat la data: 30 Ianuarie 2010

Autor: Panait Silviu Marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1281 kb

Lucrarea de fata, prima de o asemenea amploare ın limba romana, este construit a pe structura cursului de Calcul numeric, predat de autori la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica din Bucuresti. Lucrarea expune, ın maniera eminamente algoritmica, metodele de rezolvare a problemelor fundamentale de calcul din algebra matriceala, care constituie primele si, de cele mai multe ori, principalele componente ale celor mai diverse aplicatii din inginerie, economie si numeroase alte ramuri ale stiintei.


In afara studentilor din facultatile cu profil tehnic sau economic, lucrarea poate fi utila tuturor celor care, fie ei studenti, cadre didactice, ingineri sau cercetatori, doresc sa utilizeze cele mai moderne instrumente de calcul numeric matriceal. Pentru ıntelegerea notiunilor prezentate, cititorul trebuie sa posede cunostinte minime de matematica, la nivelul celor dobandite ın liceu sau ın primul an de facultate. Pentru orientare, fiecare capitol ıncepe cu o trecere ın revista a bazelor matematice ale problemelor de calcul studiate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metode de calcul numeric matriceal". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAUTOMATICAcalcul numeric