Microprocesoare

Incarcat la data: 22 Mai 2010

Autor: george lulea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 483 kb

Procesorul reprezinta realizarea cu cel mai mare impact asupra evolutiei ulterioare a societatilor industrializate. Usurinta implementarii diverselor aplicatii, flexibilitatea privind conducerea proceselor, modularizarea aplicatiilor, fiabilitatea ridicata, au contribuit la o utilizare pe scara larga a microprocesoarelor si implicit la o scadere a pretului de cost a aplicatiilor respective.
In acest context microprocesorul este dispozitivul electronic care insoteste aproape orice echipament de calcul sau instalatie tehnologica. Rafinarea microprocesoarelor a aparut ca o necesitatea obiectiva datorita faptului ca cerintele impuse sistemelor de calcul au evoluat si ele de asemenea intr-o maniera naturala.

 

O scurta trecere in revista a procesoarelor dezvaluie dinamica evolutiei acestora si creativitatea specialistilor in acest domeniu. Reorganizarea modului de procesare impreuna cu implementarea diferitelor mecanisme de calcul paralel au contribuit la cresterea puterii de prelucrare a procesoarelor.
Piata structurilor de calcul cunoaste o mare diversitate si pune in evidenta faptul ca specialistii din acest domeniu sunt intr-o continua cautare de noi solutii care sa raspunda provocarilor prezentului si viitorului.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Microprocesoare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCALCULATOAREMICROPROCESOAREcurs informatica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan