Prelucrarea numerica a semnalelor

Incarcat la data: 27 Mai 2010

Autor: dani p

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 165 kb

DSP este una dintre cele mai puternice tehnologii care influenteaza stiinta si ingineria in sec.XXI. Modificari drastice au fost facute deja intr-o varietate de domenii (comunicatii, prelucrarea imaginilor medicale, radar, sonar, reproducerea cu fidelitate a muzicii, prospectarile geologice).

In fiecare dintre acestea a fost implicata mai mult sau mai putin tehnologia DSP, cu algoritmii sai, matematica si tehnicile speciale. Educatia in domeniul DSP implica doua sarcini:
- invatarea conceptelor generale care se aplica domeniului ca un intreg
- invatarea tehnicilor specializate pentru domeniul particular de interest.
1.1. Originile DSP

DSP se distinge de celelalte domenii in aria calculatoarelor datorita unicului tip de date implicat, si anume semnalul. in cele mai multe cazuri, semnalele se obtin de la senzori care transmit informatia din lumea inconjuratoare (vibratii seismice, imagini vizuale, unde sonore etc.). DSP - procesarea numerica a semnalelor - este instrumentul matematic, sunt algoritmii si tehnicile utilizate pentru manipularea semnalelor dupa ce ele au fost convertite intr-o forma numerica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Prelucrarea numerica a semnalelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAUTOMATICAAnaliza numerica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan