Sisteme de Reglare Automata

Incarcat la data: 22 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 100 credite

Numar pagini: 87

Tip fisier: zip

Marime fisier: 814 kb

Prin automatizarea proceselor de productie, se elimima interventia directa a omului asupra acestora, omului revenindu-i in acest caz rolul de conducere generala.
   
Ansamblul de obiecte naturale care asigura conducerea unui proces tehnic sau de alta natura, fara interventia directa a omului reprezinta un echipament (sau dispozitv) de automatizare.
   
Procesul condus, supus automatizarii, impreuna cu echipamentul de automatizare (de conducere), care asigura desfasurarea procesului dupa anumite legi, poarta denumirea de sistem automat.
   
Spre exemplificare mentinerea constanta a temperaturii dintr-un cuptor electric , fara interventia directa a omului , presupune utilizarea unor dispozitive sau echipamente de automatizare care asigura masurarea continua a temperaturii , prelucrarea erorii (diferentei) dintre cele 2 valori si comanda asupra tensiunii electrice de alimentare a cuptorului. Toate aceste dispozitive impreuna cu cuptorul electric reprezinta un sistem automat.
  

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sisteme de Reglare Automata". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAUTOMATICAsisteme operare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan