Studiul circuitului serie R,L,C in regim permanent sinusoidal

Incarcat la data: 26 Aprilie 2010

Autor: creatza alina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 173 kb

Se considera circuitul liniar format dintr-un rezistor, legat in serie cu o bobina si un condensator, alimentat cu o tensiune sinusoidala de forma...in care U este valoarea efectiva, iar  este faza initiala a tensiunii la borne.

Curentul care va lua nastere prin circuit va fi tot o functie sinusoidala in timp (fig.1), avand aceeasi frecventa ca si tensiunea aplicata si defazata in urma acesteia, de forma...in care I este valoarea efectiva a curentului, iar ? este defazajul dintre tensiune si curent.

Expresiile in complex ale tensiunii la borne si curentului sunt...

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiul circuitului serie R,L,C in regim permanent sinusoidal". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPERMANENTAUTOMATICAelemente de circuit
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan