Baza de Date Pontaje

Incarcat la data: 28 Aprilie 2010

Autor: marian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 26

Tip fisier: zip

Marime fisier: 565 kb

In tabelul departamente datele se introduc direct in tabel, folosind modul de vizualizare Data Sheet View. Se vor introduce date, cu valorile de mai jos, astfel incat intotdeauna prima inregistrare sa aiba campul CodDep cu valoarea zero, iar celelalte sa aiba valori incrementale pentru acest camp.

1.3.2TABELUL PERSOANE
In acest tabel datele se pot introduce direct in toate campurile. Acest lucru nu este totusi reco-mandat pentru campul Departament, care contine codul departamentului unde lucreaza angajatul. Este mai eficient ca acest camp sa se completeze inspectand valoarea corespunzatoare numelui departamentu-lui din tabelul de Departamente. Pentru aceasta se va folosi la campul din tabelul de Persoane facilitatea Lookup table:
- Pentru tabelul Persoane se alege vizualizarea Design View;
- Se selecteaza campul Departament;
- Se selecteaza tabulatorul Lookup;
- La Atributul Display Control se alege varianta Combo Box;
- La atributul Row Source Type se alege varianta Table/Query;
La atributul Row Source se face clic pe butonul … , pentru a invoca constructorul de inte-rogari;
- in aceasta fereastra se taraste cu mouse-ul campul NumeDep in zona de interogare de jos;
Fig. 1-8
- Dupa inchiderea ferestrei in atributul Row Source se va genera automat interogarea in lim-bajul SQL: SELECT Departamente.NumeDep FROM Departamente;
- La atributul Bound column se va inscrie valoarea 0, pentru a afisa valoarea campului si nu codul acestuia.
Acum la introducerea de date in modalitatea Data Sheet View, la acest camp se va selecta depar-tamentul dintr-un combo box, ca in figura 1-9, dar se va stoca de fapt codul acestuia.
Fig. 1-9
1.3.3TABELUL LUCRaRI
Se va proceda ca la tabelul anterior, folosind modalitatea Lookup Table pentru campul Departa-ment, introducand date ca in figura 1-10:
Fig. 1-10
1.3.4TABELUL PONTAJE
in acest tabel este mai dificil sa se introduca date direct, intrucat exista doua campuri (Persoana si Lucrare), care sunt de fapt valori pentru chei primare din tablele Persoane si Lucrari, dupa cum se poate observa in figura 1-11.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Baza de Date Pontaje". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSbaze de datevizualizare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...