Baza de Date

Incarcat la data: 29 Mai 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 32 kb

Deosebim trei structuri fundamentale de baze de date. Doua din ele, cea ierarhica si ceea din tip retea presupun  un efort considerabil pentru proiectarea si construirea bazelor de date, datorita faptului ca in definitia acestora sunt incorporate toate legaturile dintre date. in afara de complexitatea proiectarii, aceste structuri nu sunt prea flexibile, deoarece legaturile dintre date sunt stabilite definitiv in structura bazelor de date.

 

Intr-un model ierarhic, toate datele trebuie dispuse intr-o structura arborescenta, in care fiecare nod parinte poate avea mai multi copii, dar fiecare dintre copii are un singur parinte. Fiecare nivel poseda o relatie de tip "una-la-mai-multe" cu urmatorul nivel inferior (dupa cum se vede in figura 1). Pe masura ce coboram nivele, o structura arborescenta trece de la general la particular. Desi conceptual structura este foarte simpla, ea solicita totusi o organizare foarte precisa a datelor, intr-o maniera fixa. Figura 1 prezinta un model ierarhic pentru bazele de date.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Baza de Date". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticabaza de date
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan