Baze de date in VPF

Incarcat la data: 08 Februarie 2010

Autor: omo

Pret: 100 credite

Numar pagini: 87

Tip fisier: zip

Marime fisier: 649 kb

FoxPro este un mediu de dezvoltare integrat, care, pe langa instrumentele de programare, ofera si un sistem de tabele de date relationale care simplifica procesele de gestionare si organizare eficienta a datelor. Datele sunt organizate tabelar, pe linii (records, articole inregistrari) si coloane (fields, campuri), mai multe tabele, intre care exista legaturi, alcatuind o baza de date relationala.Crearea unui tabel de date implica specificarea numelui tabelului (fisier cu extensia implicita DBF) si este initiata prin comanda CREATE [<fisier>] sau prin alegerea optiunii File, New (in acest caz in caseta New se selecteaza Table si New file).

Ca urmare pe ecran este deschisa fereastra constructorului de tabele, in care vor fi precizate caracteristicile noului tabel (nume, tip, lungime, etc.) si a indecsilor folositi la ordonarea datelor din lista.
Fiecare camp (field, coloana) al unui tabel este caracterizat prin: nume (Name); tip (Type) - sir de caractere, numeric, data calendaristica sau moment de timp, logic, memo; latime (Width) - numarul de caractere pe care il ocupa fiecare data memorata in acel camp; numarul de zecimale (Decimal) - pentru datele de tip numeric; fanionul de indexare (Index) - indica daca se stabileste un index pe campul respectiv (indecsii reprezinta o tehnologie cu ajutorul careia datele din tabele sunt vazute intr-o anumita ordine, data de un anumit criteriu numit criteriu de indexare); fanionul de valoare nula (NULL) - arata daca in campul respectiv poate fi memorata o valoare nula, pentru a se face diferentierea intre un camp lasat necompletat si unul completat cu valoarea 0.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Baze de date in VPF". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAbaze de dateVisual Playground