Clasificarea si codificarea marfurilor

Incarcat la data: 21 Aprilie 2010

Autor: marian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Clasificarea marfurilor se ocupa cu studiul sistemelor, metodelor si criteriilor de ordonare a produselor in cadrul acestor sisteme. Scopul cercetarilor in domeniul clasificarii marfurilor il reprezinta elaborarea unor sisteme de clasificare stintific fundamentate si cu aplicabilitate practica, asigurarea unor terminologi unitare privind produsele si serviciile.
        

Sortimentul industrial ar reprezenta dupa unii autori, oferta unei intreprinderi producatoare sau ramuri industriale. Sortimentul comercial cuprinde marfuri ce se desfac intr-un loc de vanzare, magazin sau intreprindere comerciala.
          
Deschizator de drum in clasificarea marfurilor industriale a fost POSCHL care a grupat aceste produse in trei sectoare: marfuri pentru satisfacerea nevoilor de baza; marfuri ale progresului; mijloace pentru obtinerea marfurilor din primele doua categorii.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Clasificarea si codificarea marfurilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCLASIFICAREAbaza de datecontabilitatea marfurilor
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan