Curs Baze de Date. TRANSPUNEREA MODELULUI E-A IN MODELUL RELATIONAL

Incarcat la data: 15 Iunie 2007

Autor: luminita carol

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Face parte din proiectarea BD, a aplicatiilor BD. Datorita diversitatii realitatii, poate exista o diversitate de BD. De aici deriva diversitatea posibilitatilor de abordare soft a aplicatiilor de BD.


Etapele proiectarii BD:
-  proiectarea conceptuala: de regula inseamna proiectarea unui model entitate-asociere (E-A), numit si proiect conceptual de nivel inalt al BD.
Aceasta faza se mai numeste si proiectare logica. Proiectul conceptual este diferit fata de modelul specific de SGBD, etc.


Proiectul logic este dependent de modelul de date (RELATIONAL), este independent de SGDB-ul ce va fi folosit (independenta este relativa). De regula, proiectul logic se dezvolta pentru un anumit SGBD. Fiecare SGBD vine de regula cu toolset-uri pentru proiectarea aplicatiilor dar si pentru proiectarea logica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Baze de Date. TRANSPUNEREA MODELULUI E-A IN MODELUL RELATIONAL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMODELULUIbaze de date
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...