Curs Forma normala 4 FN4

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2010

Autor: vasile andra

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 226 kb

Din forma nenormalizata se vede usor ca avem: Dept–»Proiecte, Dept–»Componente. Se vede ca asa cum este conceputa „aplicatia”, proiectele nu determina componentele (cum ar parea natural, chiar daca nu obligatoriu), deci nu avem DF Proiect›Comp. Departamentele mentin un stoc de componenete si ele dezvolta proiectele care pot folosi unele din componentele disponibile – sau toate.


Relatia DPC are cheia formata din toate atributele sale, deci este in FNBC. Relatia DPC prezinta urmatoarele anomalii:


1. Anomalii de inserare. Daca un departament, de exemplu D2, adauga o componenta noua C7 in stocul sau, aceasta va face necesara adaugarea mai multor tupluri – in cazul nostru trei, cate un tuplu pentru fiecare proiect al departamentului, pentru aceeasi componenta C7.


2. Anomalii de eliminare = reprezinta contrariul anomaliilor de inserare – prin faptul ca atunci cand o componenta este eliminata, trebuie eliminate, de asemenea, toate tuplurile care contin acea componenta pentru fiecare proiect al departamentelor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Forma normala 4 FN4". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFObaze de dateforma normala
Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele CaracteristiciTip: puloverGen: feteculoare: gri inchisMaterial: bumbacStil: casualCroiala:...
Rochie Black Flower Rochie Black Flower O alegere eleganta cu o nota joviala este aceasta rochie scurta, mulata cu maneci trei sferturi....