Descrierea si structura sistemelor numerice

Incarcat la data: 21 Aprilie 2010

Autor: marian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 122 kb

Descrierea structurii sistemelor de prelucrare a datelor se poate realiza: fie examinand resursele hardware si software ca entitati   diferite; fie examinand resursele hardware si software ca entitati echivalente. Descrierea se poate efectua la diferite grade de detaliere, care pot fi organizate ierarhic.

In cele ce urmeaza structurile numerice vor fi reprezentate sub forma ierarhica pe mai multe nivele, componentele hardware si software fiind tratate ca entitati diferite. In cadrul fiecarui nivel, sistemul numeric este caracterizat, din punct de vedere structural, printr o multime finita de componente (unitati functionale) care poseda anumite proprietati (atribute) si o multime de modalitati de interconectare a acestor elemente.
   
Fiecarui element de la un anumit nivel de descriere ii corespunde pe nivelul imediat inferior un ansamblu de componente interconectate intr un mod specific.
   
Fiecare nivel de descriere se caracterizeaza printr un limbaj distinct, specific componentelor si modurilor de interconectare. Nivelurile de descriere a structurilor numerice privite sub forma ierarhica sint:
-    Nivelul elementelor de circuit;
-    Nivelul proiectarii logice:
-    subnivelul circuitelor de comutatie (ASM);
-    subnivelul transferurilor intre registre (AHPL);
-    Nivelul interconectarii resurselor (PMS);
-    Nivelul programelor:
-    subnivelul setului de instructiuni (ISP);
-    subnivelul limbajelor;
-    subsistemul sistemelor de operare;
-    subsistemul aplicatiilor;
   
Nivelul elementelor de circuit   corespunde nivelului inferior de descriere. La acest nivel se opereaza cu:
-    componente:    rezistente, condensatori, tranzistori, etc.
-    structura:    scheme realizate cu aceste componente care au fost reprezentate grafic sau descrise analitic prin ecuatii pe bucle si noduri.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Descrierea si structura sistemelor numerice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSDESCRIEREbaze de datems-dos structuracalculatoare numerice
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...