Realizarea aplicatiilor cu baze de date Access: concepte si caracteristici

Incarcat la data: 20 Mai 2010

Autor: Cristina Postolache

Pret: 80 credite

Numar pagini: 50

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3178 kb

Interogari dintr-o singura tabela, care corespund urmatoarelor situatii: Regasirea integrala a inregistrarilor unei tabele, prin intermediul foilor de date, al formularelor sau al rapoartelor. Regasirea partiala a inregistrarilor unei tabele in urma unor operatii de filtrare. Interogari complexe (cereri de interogare = queries), din tabele multiple, cand operatia implica doua sau mai multe tabele si/sau rezultate ale unor interogari complexe anterioare.Cereri de tip selectie (Select queries): regaseste date din una sau mai multe tabele si le afiseaza intr-o foaie de date unde pot fi facute modificari (cu anumite restrictii). Aceste cereri pot fi folosite, de asemenea, pentru a grupa inregistrarile si pentru a numara, a calcula sume, medii si alte functii.


Analize incrucisate (Crosstab queries): se folosesc pentru a reorganiza datele in vederea simplificarii analizei lor.


Cereri de tip actiune (Action queries): sunt cereri care realizeaza modificari, adaugari sau stergeri pentru mai multe inregistrari, printr-o singura operatie:


Cereri de stergere (Delete queries): se sterge un grup de inregistrari din una sau mai multe tabele.


Cereri de modificare (Update queries): realizeaza modificari globale asupra unui grup de inregistrari din una sau mai multe tabele.


Cereri de adaugare (Append queries): adauga un grup de inregistrari la sfarsitul uneia sau a mai multor tabele.


Cereri de creare de tabele (Make-Table queries): creeaza o noua tabela din toate sau o parte din datele provenind din una sau mai multe tabele.


Cereri SQL (Structured Query Language queries): cereri create folosind instructiuni SQL. Aceste cereri folosesc comenzi ca SELECT, UPDATE sau DELETE, redactate conform regulilor implementarii Jet SQL a standardului SQL.


Cereri parametrizate (Parameter queries): sunt cereri care la executie afiseaza o caseta de dialog solicitand utilizatorului introducerea de valori pentru unul sau mai multi parametri. De exemplu, pot fi create cereri care sa solicite luna pentru care sa se regaseasca date, ca baza pentru crearea unui raport, sau datele calendaristice care delimiteaza un interval de timp.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Realizarea aplicatiilor cu baze de date Access: concepte si caracteristici". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSACCESAPLICATIIINFObaza de date
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan