Realizarea aplicatiilor cu baze de date Access

Incarcat la data: 20 Mai 2010

Autor: Cristina Postolache

Pret: 80 credite

Numar pagini: 32

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1960 kb

Tabela (Table): obiect pentru inregistrarea datelor, folosit ca solutie de organizare la nivel fizic a datelor reprezentate logic in modelul relational.


Cerere de interogare (Query): obiect pentru crearea si vizualizarea unor colectii de date construite prin aplicarea operatorilor modelului relational asupra unor tabele si/sau alte cereri de interogare. Formular (Form): obiect de interfata folosit cu precadere pentru introducerea si/sau editarea datelor din baza de date.Raport (Report): obiect de vizualizare si pregatire pentru imprimarea unor documente cu date extrase din baza de date. Pagina de acces la date (Page): obiect care asigura accesul la date dintr-o pagina Web.


Macro (Macro): obiect de tip macrocomanda, reprezentand o succesiune de comenzi care se executa intr-un anumit context; Modul (Module): modul de cod scris in VBA .Proiectare: serveste la definirea unui obiect nou din categoria selectata, folosind comanda New sau Design, din bara de meniu a ferestrei, respectiv la modificarea proprietatilor obiectului, cu comanda Design (sau Design View din meniul contextual). De asemenea, un obiect poate fi sters (Delete) sau redenumit (Rename) cu comenzile corespunzatoare din meniul sau contextual.


Utilizare: corespunde utilizarii efective a obiectului, pe parcursul executiei aplicatiei, intr-un mod care depinde de specificul acestuia. Dupa selectarea obiectului, trecerea in acest mod de lucru se realizeaza prin dublu clic sau folosind comanda Open din meniul ferestrei Database.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Realizarea aplicatiilor cu baze de date Access". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSAPLICATIIACCESSbaza de daterealizare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...