Solutii client-server in informatica pentru afaceri

Incarcat la data: 20 Mai 2010

Autor: Cristina Postolache

Pret: 100 credite

Numar pagini: 137

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2649 kb

Ideea centrala a tehnologiei client/server consta in repartizarea sarcinilor intre client si server, bazata pe principiul modularitatii, pornind de la conceptul central de serviciu.
   
O aplicatie conforma modelului client/server se descompune in doua entitati logice (numite si procese): Entitatea client, consumatoare a serviciului; Entitatea server, furnizoare a serviciului.
   
Privite din aceasta perspectiva, tehnologiile client/server sunt considerate la nivel logic, cu crearea unor raporturi specifice intre cele doua entitati (procese) software. Chiar daca, la limita, cele doua procese se pot desfasura pe acelasi calculator, uzual ele au loc pe masini diferite.
   
Ca urmare, tehnologia client/server trebuie considerata si la nivel fizic, prin caracteristicile hardware impuse calculatoarelor pe care se executa cele doua procese, client si server, respectiv echipamentelor conexe si mediului de comunicatie prin care se realizeaza legatura dintre ele.

Fundamentele modelului client/server
Tipologia modelelor client/server
Retele de calculatoare si protocoale
Categorii de retele si topologii
Tipuri de servicii si protocoale in modelul ISO-OSI
Protocoale pentru conexiuni Internet
4. Tehnologii Microsoft pentru aplicatii client-server
Solutii client-server cu dialog local in aplicatiile Office pentru afaceri
Dezvoltarea de aplicatii client/server in Access. Migrarea de la aplicatii cu baze de date Access catre solutii client-server (upsizing )
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Solutii client-server in informatica pentru afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AFACERICURSINFORMATICAclient-server
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...