Controlul calitatii

Incarcat la data: 13 Februarie 2010

Autor: savulescu anna

Pret: 50 credite

Numar pagini: 62

Tip fisier: zip

Marime fisier: 499 kb

O analiza succinta a tabloului economic mondial la inceputul acestui mileniu permite evidentierea unor trasaturi definitorii incontestabile:
- diversificarea si innoirea rapida a ofertei de marfuri;
- mondializarea pietelor;
- cresterea exigentelor clientilor, ale societatii.


Exista o tendinta mondiala de crestere a exigentelor clientilor in ceea ce priveste calitatea produselor. In aceste conditii, calitatea s-a impus ca factor determinant al performantei tehnico-economice a acesteia. Principalii factori ai competitivitatii unei organizatii sunt considerati astazi calitatea si pretul. Calitatea a devenit elementul vital in lumea afacerilor de azi.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Controlul calitatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINGINERIE ALIMENTARAcontrolul calitatii
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan