Curs Materiale plastice

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 8 kb

Clasificarea materialelor plastice
Materialele plastice organice sunt substante organice macromoleculare in stare pura sau sub forma de amestecuri continand diferite materiale de adaos si umplutura (plastifianti, stabilizatori, coloranti) capabile sa treaca prin incalzire in stare plastica si sa pastreze dupa intarire forma data. O caracteristica generala a materialelor plastice este aceea ca prin incalzire se inmoaie treptat si nu deodata in toata masa, ca atare nu au punct de topire fix.
stabilite.


a)    Clasificare dupa metodele de obtinere a produselor macromoleculare de baza:
-    materiale plastice polimerizate: rasini polivinilice, polistirenice, polietilenice;
-    materiale plastice policondensate: rasini fenolice, aminice;
-    materiale plastice modificate: rasini de celuloza, rasini proteice.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Materiale plastice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSingineria materialelormateriale plastice