Curs Materiale semitermoplastice

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Sunt produse rigide care se prelucreaza mai dificil decat termoplastele. Dintre acestea amintim:
Poliepoxizi - sunt denumiti si rasini epoxidice. Au rezistenta mare fata de apa, acizi si baze diluate sau concentrate. Utilizarea poliepoxizilor la ambalarea produselor alimentare este limitata. Se folosesc la acoperirea interioara a cutiilor de conserve, recipientelor pentru bere (cutii si butoaie).


Poliesteri - sunt caracterizati de o plasticitate mai mult sau mai putin pronuntata, rezistenta la actiunea apei si acizilor si solubilitatea in solventi organici. Cel mai utilizat poliester pentru ambalarea produselor alimentare este polietilen tereftalatul, la care se mai adauga polibuten tereftalatul si copolimerul policiclo-hexandimetanol tereftalat.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Materiale semitermoplastice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSingineria materialelormateriale electronica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan