Alimente functionale

Incarcat la data: 10 Octombrie 2012

Autor: bobic roxana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 93 kb

Produsele lactate (PD) sunt o sursa excelenta de calciu, riboflavina si proteine de inalta calitate. Valoarea nutritiva a laptelui cu continut redus de grasime poate fi marita prin adaos de vitamina A, D, E, beta-caroten si saruri de calciu si magneziu.

Microflora intestinala este formata dintr-un complex de microorganisme care formeaza o parte importanta a organismului.

Aceste microorganisme interactioneaza intre ele si cu organismul gazda in tractul intestinal in care exista.
Ele metabolizeaza diferite substante endogene si din dieta alimentara cu formarea unor produsi cu efecte favorabile variate asupra sanatatii omului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Alimente functionale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs biologiealimente functionale