CURS C++: SORTAREA PRIN INTERCLASARE DIRECTA CU DOUA CAI

Incarcat la data: 24 Octombrie 2009

Autor: John Doe

Pret: 80 credite

5 (1 review)

Fiind date doua siruri ordonate crescator A[1..dimA] si B[1..dimB] se pune problema de a se  construi sirul C[1..dimA + dimB] ordonat crescator ce contine toate elementele lui A si B (exemplu de operatie de combinare a doua structuri).


Algoritmul de interclasare are urmatoarea structura simpla:
Se parcurg simultan sirurile A, B si C. La fiecare pas se compara cele doua componente curente din A si B, iar cea mai mica dintre ele este mutata in C. Cand s-a terminat una din surse, A sau B, componentele ramase se adauga la C (ce poarta denumirea de destinatie).


Interclasarea a doua siruri sortate

Pseudocod
procedure Merging(dimA, dimB, A, B, C)
iA := 1; iB := 1; iC := 1; {initializarea indicilor pentru parcurgeri}
while (iA  dimA) and (iB < dimB) do
if A[iA] < B[iB] then
C[iC] := A[iA]
iA := iA + 1
else C[iC] := B[iB]
iB := iB + 1
endif
iC := iC + 1
endwhile
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS C++: SORTAREA PRIN INTERCLASARE DIRECTA CU DOUA CAI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan