CURS C++: STRUCTURI DE DATE SI ALGORITMI

Incarcat la data: 27 Octombrie 2009

Autor: Maria Ela

Pret: 100 credite

4,8 (4 review-uri)

Sistemele de calcul moderne sunt dispozitive care au fost concepute cu scopul de a facilita si accelera calcule complicate, mari consumatoare de timp.


- Din acest motiv, in majoritatea aplicatiilor, viteza, frecventa de lucru si capacitatea lor de a memora si de a avea acces la cantitati mari de informatii au un rol hotarâtor si sunt considerate caracteristici primordiale ale calculatoarelor
- Abilitatea de calcul, in cele mai multe cazuri este irelevanta in maniera directa.
- Cantitatea mare de informatii pe care o prelucreaza un sistem de calcul reprezinta de regula, o abstractizare a lumii inconjuratoare, respectiv a unei parti a lumii reale.


- Informatia furnizata sistemului de calcul consta dintr-o multime de date selectate referitoare la lumea reala,
- Datele selectate se refera la multimea de date care este considerata cea mai reprezentativa pentru problema tratata si despre care se presupune ca din ea pot fi obtinute (deduse) rezultatele dorite.
- In acest context, datele reprezinta o abstractizare a realitatii
- In sensul ca anumite proprietati si caracteristici ale obiectelor reale pe care acestea le reprezinta, sunt ignorate intrucât sunt considerate periferice si nerelevante pentru problema particulara tratata.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS C++: STRUCTURI DE DATE SI ALGORITMI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...