Curs C++ - Proiect IT

Incarcat la data: 24 Mai 2007

Autor: sebivaduva

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Scopul proiectului consta in memorarea informatiilor referitoare la o grupa de studenti utilizindu-se o lista de structuri simplu inlantuite. Este eliminat astfel inconvenientul determinat de cunoasterea anticipata a numarului studentilor.


In vederea realizarii listei inlantuite, este utilizat pointerul  p_start pentru memorarea adresei de inceput a acesteia, iar in structura student este introdus pointerul p_urm, de tipul structura student necesar inlantuirii .
Programul permite introducerea intr-o ordine aleatoare a informatiilor referitoare la studenti si realizeaza listarea acestora in ordine alfabetica. In acest sens, este utilizata o bucla do while.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs C++ - Proiect IT". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPROIECTULUIProiect IT