Curs C Programming

Incarcat la data: 06 Decembrie 2009

Autor: lara2444

Pret: 100 credite

Numar pagini: 189

Tip fisier: zip

Marime fisier: 277 kb

PREFATA
C este un limbaj de programare cu scop general ale carui caracteristici sint economia de expresie, structuri moderne de control al fluxului si de date, precum si un set bogat de operatori. C nu este un limbaj de nivel "foarte inalt", nici "mare", si nu este specializat vreunei arii particulare de aplicatii. Dar absenta in restrictii si generalitatea sa il fac mai convenabil si mai de efect pentru mai multe scopuri decit limbaje presupuse mai puternice.


C a fost la inceput proiectat si implementat pe sistemul de operare UNIX pe DEC PDP11 de catre Dennis Ritchie. Sistemul de operare, compilatorul C si in mod esential, toate programele de aplicatii ale lui UNIX (inclusiv software-ul folosit pentru a pregati cartea aceasta) sint scrise in C. Compilatoare de C exista deasemenea si pe mai multe alte calculatoare, intre care IBM System/370 Honeywell 6000 si Interdata 8/32. C nu este legat de nici un hardware sau calculator anumit si e simplu de scris programe care se pot executa fara nici o modificare pe diferite calculatoare care au limbajul C implementat.


Aceasta carte are drept scop sa-l ajute pe cititor sa invete sa programeze in C. Ea contine o initiere, pentru ca noii utilizatori sa poata incepe cit mai repede posibil, capitole separate pentru fiecare caracteristica majora, si un manual de referinta. Marea parte a textului nu se bazeaza atit pe expunerea de reguli si propozitii cit pe citirea, scrierea si revizuirea de exemple. In cea mai mare parte exemplele sint programe reale si sint complete si nu fragmente izolate. Toate exemplele au fost testate direct din text, care este intr-o forma citibila pe calculator.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs C Programming". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSC Programming
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan