Curs practic de Java

Incarcat la data: 21 Februarie 2013

Autor: Ionut-Catalin Vacaru

Pret: Gratuit

Numar pagini: 462

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1456 kb

5 (1 review)

Java este o tehnologie inovatoare lansata de compania Sun Microsystems in 1995, care a avut un impact remarcabil asupra intregii comunitati a dezvoltatorilor de software, impunandu-se prin calitati deosebite cum ar fi simplitate, robustete si nu in ultimul rand portabilitate.

 

Denumita initial OAK, tehnologia Java este formata dintr-un limbaj de programare de nivel inalt pe baza caruia sunt construite o serie de platforme destinate implementarii de aplicatii pentru toate segmentele industriei software.

1.1.1 Limbajul de programare Java
Inainte de a prezenta in detaliu aspectele tehnice ale limbajului Java, sa amintim caracteristicile sale principale, care l-au transformat intr-un interval de timp atat de scurt intr-una din cele mai pupulare optiuni pentru dezvoltarea
de aplicatii, indiferent de domeniu sau de complexitatea lor.

• Simplitate - elimina supraincarcarea operatorilor, mostenirea multipla si toate ”facilitatile” ce pot provoca scrierea unui cod confuz.

• Usurinta in crearea de aplicatii complexe ce folosesc programarea in retea, fire de executie, interfata grafica, baze de date, etc.

• Robustete - elimina sursele frecvente de erori ce apar in programare prin renuntarea la pointeri, administrarea automata a memoriei si eliminarea pierderilor de memorie printr-o procedura de colectare a obiectelor care nu mai sunt referite, ce ruleaza in fundal (”garbage collector”).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs practic de Java". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriJAVAcurs java
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...