Curs Visual Studio Orcas

Incarcat la data: 04 Februarie 2010

Autor: Moldovan Mihai Marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: rar

Marime fisier: 992 kb

Visual Studio “Orcas” va fi prima versiune care permite programatorilor sa tinteasca mai multe versiuni de .NET Framework. Asta inseamna ca poti sa deschizi sau sa creezi un proiect care in mod explicit alege unul dintre pachetele .NET Framework 2.0, 3.0 si 3.5,  si Visual Studio va verifica codul programului (intellisense) in mod automat, controale toolbox, si alte lucruri pentru a arata caracteristicile suportate impreuna cu versiunea specifica de framework. Poti apoi compila indiferent de framework-ul folosit, la fel cum poti beneficia de suportul pentru corectarea erorilor (debugging).

Marele beneficiu al tehnicii multi-targeting (multiple alegeri) este ca acum poti utiliza cele mai noi caracteristici (de exemplu: tot de tine de un designer WYSWIYNG si de unul JavaScript se editeaza impreuna) in Visual Studio “Orcas” imediat – chiar daca inca lucrezi sau imbunatatesti un proiect mai vechi.
Mai jos este un exemplu care arata cum sa creezi un proiect, care in mod explicit alege .NET Framework 2.0 (permitand crearea unui proiect web in “Orcas” care va rula pe versiunea curenta de ASP.NET 2.0):

Poti apoi sa alegi versiunea .NET Framework 3.5 (care este dezvoltarea “Orcas” ale librariilor framework-ului si include suport pentru LINQ), si poti vedea ca noi tipuri de proiect sunt disponibile (incluzand proiecte WPF):

 Validarea unui proiect pentru versiunea de framework aleasa, se va face automat prin intellisense si corectarea codului.

Visual Studio “Orcas” imbunatateste radical designul paginilor web HTML si ASP.NET; pe langa aceste  lucruri, designer-ul WYSIWYG ofera:
Suport pentru vedere impartita (abilitatea de a avea codul sursa HTML si design-ul WYSIWYG deschise simultan)
Suportul “bogat” de CSS (proprietatea de fereastra CSS, vederea mostenirii CSS, pre-vizualizare CSS si manager de CSS)
Imbunatatirea radicala a vizualizarii simultane (trecerea de la cod sursa HTML la modul design este aproape instantanee)
Suport pentru designerii care controleaza codul sursa
Suport imbogatit pentru asezare
Mai jos este un screen-shot al unei pagini ASP.NET vazuta in mod impartit (split-view):

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Visual Studio Orcas". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAvisual studioorcas
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...