Fisiere in C++

Incarcat la data: 05 Februarie 2010

Autor: Lungu Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 13 kb

-Biblioteca standard a limbajului C++ ofera utilizatorului doua ierarhii de clase pentru operatii de I/E si lucrul cu fisiere. Una are ca radacina clasa streambuf, iar cealalta, clasa ios.

-la baza se afla conceptul de stream (flux). Prin stream se intelege un flux de date de la sursa catre o destinatie sau consumator.

-clasa streambuf furnizeaza functii generale pentru lucru cu zonele tampon (bufere) si permite tratarea operatiilor de I/E fara a avea in vedere formatari complexe. Din clasa streambuf deriva clasele strstreambuf si filebuf.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fisiere in C++". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: fisiere
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan