Liste liniare C

Incarcat la data: 06 Iunie 2010

Autor: Madalin

Pret: 80 credite

Numar pagini: 111

Tip fisier: ppt

Marime fisier: 445952 kb

Se considera ca elementele unei liste liniare sunt perechi ordonate de forma (d,p) unde d este o data elementara sau structurata, iar p este un pointer ce indica succesorul elementului in lista. O astfel de lista este numita lista liniara simpla sau asimetrica deoarece parcurgerea ei nu se poate face decât  intr-un singur sens. Timpul de parcurgere este proportional cu numarul elementelor listei.

Alocarea de memorie se face pentru un singur element din lista. Acest element poate fi continut intr-o structura mai mare care contine pe lânga elementul din lista şi un pointer care permite “legarea” la un alt element din lista. Ansamblul format din elementul propriu-zis si pointer se numeste nod. Structura listei este obtinuta legând intre ele nodurile din lista. In concluzie, fieacare nod contine o câmp “data” şi un câmp pointer “urm”; data memoreaza informatia dorita iar pointerul este utilizat pentru a lega doua noduri din lista.
   
Daca elementele listei sunt formate din triplete de forma (d, pd, ps) unde d este o data elementara sau structurata, pd este un pointer spre elementul predecesor, iar ps este un pointer spre elementul succesor, atunci lista este liniara dublu inlantuita sau simetrica deoarece poate fi parcursa in ambele sensuri.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Liste liniare C". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriLISTEcursuri informatica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan