Lucrul cu formulare. Manipularea fisierelor si a dosarelor

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 177 kb

Un site web (si mai ales una interactiva) presupune preluarea si utilizarea datelor introduse de utilizator, acest obiectiv realizandu-se prin intermediul formularelor. Practic, un utilizator introduce datele in cadrul unui formular, dupa care aceste sunt preluate de server in vederea procesarii lor. Din punct de vedere al aplicatiilor web, procesarea datelor se realizeaza prin intermediul script-urilor PHP, ASP, JSP.

Formularele HTML contin doar elemente simple (butoane radio, casute de selectie, liste etc.) care exprima ce anume va fi transmis pentru prelucrare. Din acest punct intervine script-ul PHP care primeste datele transmise de elementele formularului si le foloseste pentru a realiza actiunile dorite.

Metodele prin care se transmit datele server-ului de Web sunt: POST si GET. Metoda POST preia datele introduse in cadrul formularului si le transmite prin intermediul protocolului HTTP. Datele transmise nu pot fi vizualizate in cadrul adresei URL, ceea ce inseamna ca informatia este transmisa intr-o maniera ascunsa utilizatorului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Lucrul cu formulare. Manipularea fisierelor si a dosarelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DOSAREcurs informaticafisiereformulare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...