Scurta vedere a C++

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2011

Autor: nacu vladimir

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

This note describes some key aspects of what C++ is and of how C++ has developed over the years. The perspective is that of an experienced C++ user looking at C++ as a practical tool. No attempts are made to compare C++ to other languages, though I have tried to answer some questions that I have often heard asked by Lisp programmers.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Scurta vedere a C++". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: C++ BUILDER
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...