Cursuri "GRASIME"

Alimente functionale

Produsele lactate (PD) sunt o sursa excelenta de calciu, riboflavina si proteine de inalta calitate. Valoarea nutritiva a laptelui cu continut redus de grasime poate fi marita prin adaos de vitamina A, D, E, beta-caroten si saruri de calciu si...

Biologie  |  Numar pagini: 27  |  Marime fisier: 93 kb

Obtinerea semifabricatelor Bradt si Srot

...gras cu dimensiuni cuprinse intre 120-160 µ si fragment de tesut conjuctiv,vase de sange si limfatice ,nervi, particule de grasime de forma ovala emulsionate, precum si bule de aer. - faza de dispersie este reprezentata de o solutie...

Chimie  |  Numar pagini: 6  |  Marime fisier: 10 kb

Tehnologia Produselor Lactate - smantana pentru alimentatie

Smantana reprezinta un produs lactat cu continut marit de grasime, fabricat in tara noastra din lapte de vaca oi din bivolita. Se fabrica doua categorii de smantana: smantana dulce pentru alimentatie oi pentru necesitati culinare (prepararea...

Agricultura  |  Numar pagini: 68  |  Marime fisier: 1268 kb

Controlul sanitar veterinar al laptelui materie prima si a produselor lactate

...reprezinta mediul dispers in care se gasesc incorporati toti ceilalti componenti ai laptelui. Marii componenti ai laptelui: Grasimea. Se gaseste in lapte sub forma de globule sferice, eliptice, care au diametrul intre 2—10 microni (in...

Agricultura  |  Numar pagini: 11  |  Marime fisier: 17 kb

Controlul sanitar veterinar

Sub denumirea de carne se intelege tesutul muscular al animalului taiat, impreuna cu tesuturile cu care se afla in conexiune naturala: grasime, oase, tendoane, aponevroze, tesut conjunctiv, vase, nervi, ganglioni limfatici. Celelalte parti...

Medicina  |  Numar pagini: 8  |  Marime fisier: 35 kb

Structura morfologica a carnii

...carne aleasa, adica carne fara tendoane, aponevroze, fascii, cordoane neurovasculare, vase de sange, ganglioni, grasime, cu exceptia tesutului adipos din musculatura. 9.1.Structura tesutului muscular - tesutul muscular reprezinta...

Biologie  |  Numar pagini: 108  |  Marime fisier: 12883 kb

Curs Analize Senzoriale

Din carnea in carcase si/sau semicarcase se recolteaza cate doua cuburi de came si grasime cu latura de minimum 8 - 10 cm, una de la suprafata iar alta din profunzimea maselor musculare, din vecinatatea oaselor. Obligatoriu se vor recolta si...

Sociologie  |  Numar pagini: 31  |  Marime fisier: 227 kb

Transformari biochimice si metode de conservare a branzeturilor

...capra, integral sau partial degresat. Exista insa diferite tipuri de branzeturi ce se realizeaza din lapte cu continut sporit de grasime, proteine din zer, lapte degresat, lapte praf (reconstituit), etc.Ca si compozitie chimica laptele pentru...

Chimie  |  Numar pagini: 17  |  Marime fisier: 169 kb

Tenologia Abatorizarii si Preparatelor din Carne

...frigorifice, spatii pentru prelucrarea sangelui, sali pentru prelucrarea capatanilor, organelor si glandelor, topitorie de grasime comestibile, matarie, spatii pentru depozitarea si prelucrarea coarnelor, unghiilor, parului, spatii pentru...

Agricultura  |  Numar pagini: 12  |  Marime fisier: 30 kb

Curs Afectiunile inflamatorii vulvo-vaginale

...lipsite de par, cum ar fi labiile mici si preputiul, contin glande sebacee, dar foliculii pilosi si glandele sudoripare sunt absente. d. Labiile mari sunt alcatuite din piele care inconjura o cantitate variabila de grasime si muschi neted.

Ginecologie  |  Numar pagini: 12  |  Marime fisier: 29 kb

Curs Tehnologia Produselor Lactate Concentrate

...in tancuri izoterme, atunci cand prelucrarea acestuia se realizeaza ceva mai tarziu. Standardizarea (normalizarea) laptelui se efectueaza avandu-se in vedere continutul de grasime care se doreste a se obtine in produsul final.  

Agricultura  |  Numar pagini: 5  |  Marime fisier: 597 kb

CURS CHIMIE: DENUMIREA GLICERIDELOR

...sapunul etc., in special in mediu slab alcalin. Emulsiile prezinta o deosebita importanta tehnica; o emulsie naturala de grasime, stabilizata cu ajutorul proteinelor, este laptele. Deoarece grasimile naturale sunt amestecuri de trigliceride...

Chimie  |  Numar pagini: 0  |  Marime fisier: 250 kb

Rezultate 1 - 12 din 12
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...