Curs Atomul, structura si proprietatile materialelor

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2010

Autor: nimeni altul

Pret: 50 credite

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7733 kb

Notiunea de atom apare pentru prima data in jurul anului 450 i.Hr. cand filozoful grec Leucip dezvolta teoria conform careia materia nu este infinit divizibila si introduce notiunea de atomos, ceea ce nu poate fi divizat. Apoi pe masura trecerii anilor Democrit, Epicur, Laurentiu si altii au contribuit la dezvoltarea imaginii structurii atomului.


Astfel de-a lungul evolutiei cunostintelor acumulate si a tehnicilor de investigare aflate la dispozitia cercetarilor s-au creat mai multe modele de structura a atomului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Atomul, structura si proprietatile materialelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CHIMIECURSAtom
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan