Curs Elementul Grenet si coroziunea materialelor metalice

Incarcat la data: 18 Ianuarie 2010

Autor: oviiuby

Pret: 80 credite

Numar pagini: 47

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2113 kb

5 (1 review)

Se numesc elemente normale, pile sau elemente avand o forta electromotoare constanta si bine determinata si care nu trebuie sa fie intrebuintate ca elemente inchise. Tipuri de elemente normale sunt elementele normale Clark si Weston.

Elementele sau pilele uscate sunt elemente in care solutia de electrolit este sau dizolvata intr-un gel, sau adsorbita intr-un amestec de substante solide inerte, fin pulverizate (exemple: rumegus de lemn + praf de pluta + nisip).
Prin coroziune se intelege o gama larga de degradari, deteriorari sau distrugeri ale diferitelor elemente metalice sau nemetalice cauzate de actiuni chimice, electrochimice, bacteriologice etc.; coroziunea este un fenomen complex produs si influentat de numerosi factori, functie de...

Majoritatea metalelor se gasesc in natura in diferite combinatii, alcatuind minereuri care reprezinta o stare stabila a lor;  Pentru a putea fi utilizate in tehnica metalele se extrag din minereuri si se prelucreaza.

In timpul exploatarii lor metalele sunt expuse coroziunii rezultand oxizi, saruri etc. care reprezinta de fapt manifestarea tendintei lor de revenire la starea stabila in care se gaseau initial in minereuri.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Elementul Grenet si coroziunea materialelor metalice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COROZIUNEcurs chimiemateriale metalice
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan