Curs de CIA. Proiectare Orcad

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2008

Autor: Iulia Andreea

Pret: 100 credite

Numar pagini: 82

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

5 (1 review)

Obiective
Proiectarea asistata reprezinta un domeniu de varf al tehnologiei, etapa deosebit de importanta in procesul de realizare al plachetelor electronice, care s-a impus prin eficacitatea sa si prin costul redus al dezvoltarii proiectelor. In acest context, acesta carte isi propune familiarizarea cu pachetul de programe OrCAD 9 si parcurgerea etapelor de proiectare asistata a plachetelor electronice.

Principalele deprinderi care urmeaza a fi insusite in acest capitol sunt:
- Prezentare generala a pachetului de programe OrCAD 9;
- Crearea proiectelor OrCAD Capture de tip PC Board Wizard;
- Deschiderea, editarea si stergerea fisierelor proiect in OrCAD Capture.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de CIA. Proiectare Orcad". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCurs CIAProiectare Orcad
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan