Curs Modelele dinamice de firma

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2010

Autor: cristiana vilcea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 69

Tip fisier: zip

Marime fisier: 769 kb

Una din metodele de cercetare si analiza a activitatii firmei consta in abordarea acesteia ca un sistem dinamic complex, prin identificarea elementelor tripletului intrare (variabilele de decizie sau control) – stare (variabilele de stare) – iesire (variabilele rezultative), a criteriului de optim dupa care se ghideaza firma si ipotezelor privind evolutia indicatorilor firmei.

Odata identificate marimile care definesc starea firmei putem determina evolutia (pe orizont finit sau infinit), caracteristicile evolutiei si in final putem determina evolutia optimala a firmei si putem descrie conditiile in care se poate materializa aceasta evolutie in functie de situatia concreta sau anticipata asupra mediului extern in care evolueaza firma.

Matematic vorbind, acest mod de abordare se reduce in esenta la modelarea dinamicii firmei printr-o problema de control optimal (vezi anexaI), dupa identificarea variabilelor si functionalelor care formeaza modelul ramanand sa ne fixam asupra orizontului de timp pe care se face analiza (finit sau infinit), sa optam pentru o evolutie continua sau discreta a variabilelor sistemului si in final sa optam pentru una din modalitatile cunoscute de gasire a solutiei optime a problemei.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Modelele dinamice de firma". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFirmaCIBERNETICAmodele ale comunicarii
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...