Curs Circuite integrate. INTERNETUL ASTAZI

Incarcat la data: 21 Iunie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Data mining (cautare, validare de date)
Se refera la gasirea si valorificarea de date. Cautarea datelor trebuie sa fie eficienta. Data mining consta in descoperirea si catalogarea unor legaturi de referinta, a unor scheme de traversare, si a unor structuri semantice care dau sens si inteligibilitate interactiunilor de pe Web. DM nu este doar o actiune a unui cautator; aceasta este o superstructura in care datele sunt superstructurate pentru a obtine o optimizare a cautarii. Vorbim deci de o actiune a unor motoare de cautare. Toate aceste motoare folosesc ideea de "Web intelligent", adica sa inteleaga cmportarea utilizatorului.


Internet-ul astazi
Web este o colectie uriasa de pagini HTML. In momentul de fata se migreaza spre XML si spre pagini generate dinamic de masini atasate unor baze de date.
Cerinte:
-    gasirea rapida a informatiilor cautate;
-    intelegerea de catre utilizator a formatului sau a expresiei gasite;
-    informatia gasita sa se poata folosi intr-un scop bine definit.
Informatia gasita trebuie sa aiba doua caracteristici:
a)    datele sa fie sofisticate: adica bine facute.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Circuite integrate. INTERNETUL ASTAZI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCIRCUITE INTEGRATEINTERNETUL ASTAZI
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan