Curs Circuite integrate. WEB- RETEA INTERNET

Incarcat la data: 21 Iunie 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Utilizatorul foloseste browser-ul pt a accesa site-ul web prin intermediul serverelor web. Protocol Http:-interpreteaza un limbaj(HTML).


Limbajul se bazeaza pe Hiperlink(structura ce permite navigarea de la un subiect la altul). Cartea se citeste serial(cititor pasiv).Dictionarul e o legatura pe sarite(cititor activ). Ideea cautatorului creativ,activ prin Hyperlink, dezvoltare normala legata de cantitatea de informatie.


Politici de cautare a cititorului! fiecare cititor e propriul stapan(democratie). Se cauta noi idei de structurare a informatiei. Documentul nu mai e static! Continutul e dinamic ceea ce implica o activitate complexa a serverului de Web.  Hyperlink-ul este mijlocul prin care se cauta informatii suplimentare. Web-ul este multitudinea de planuri de informatie intretesuta prin Hypelink. Navigare=sarire de la un Hyperlink la altul.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Circuite integrate. WEB- RETEA INTERNET". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCIRCUITE INTEGRATEcurs internet
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...