Masurarea factorului de unda stationara

Incarcat la data: 18 Februarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 31 kb

Masurarea  factorului de unda stationara se realizeaza folosind  o linie de masura compusa din generator, atenuator, linie cu sonda, surub mobil de acord si o terminatie adaptata conectate dupa cum este aratat mai jos. Factorul de unda stationara se defineste ca raportul dintre valoarea maxima si minima a  distributiei amplitudinii de oscilatie in lungul ghidului.


Factorul de unda stationara este folosit pentru a caracteriza spectrul distributiei si poate lua fie valoarea 1 cand in ghid nu exista decat unda directa, astfel incat disributia amplitudinii de oscilatie in lungul ghidului este constanta, si valoarea infinit cand ghidul este terminat pe o reactanta pura si deci amplitudinea undei  inverse este egala cu amplitudinea undei inverse.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Masurarea factorului de unda stationara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFACTORCIRCUITE INTEGRATEunda stationara
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan