Noii determinanti ai comertului cu servicii

Incarcat la data: 31 Octombrie 2010

Autor: Burlacu Alexandra

Pret: 80 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

Are la baza factori comuni si specifici si se defineste printr-o dinamica superioara celui cu bunuri; Natura tranzactiilor se modifica frecvent; Serviciile pot fi percepute ca activitati, ca performante si ca avantaje; Cea mai cunoscuta tipologie este cea conturata in cadrul GATS; De regula, sunt considerate nestocabile si presupun proximitatea furnizorilor si beneficiarilor.“serviciile sunt activitati oferite sub forma imateriala de catre un furnizor unui beneficiar, fara ca acesta, in calitate de cumparator, sa obtina si dreptul de posesiune” (Kotler si Armstrong)


“Activitati depuse de o persoana sau agent economic, la solicitarea unei persoane sau firme, sau cu consimtamantul acestora, in scopul modificarii starii persoanei beneficiare sau a bunului care ii apartine”(T.P.Hill)


“Activitati indreptate spre o persoana fizica sau juridica sau spre bunurile ce-i apartin, rezultatul fiind chiar modificarea conditiei persoanei sau bunurilor supuse respectivei activitati”(T.P.Hill)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Noii determinanti ai comertului cu servicii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMERTcurs relatii internationale
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...