Politica promotionala si de stimulare a exporturilor

Incarcat la data: 11 Mai 2010

Autor: ion ion

Pret: 80 credite

Numar pagini: 26

Tip fisier: zip

Marime fisier: 2984 kb

5 (1 review)

Masurile promotionale si de stimulare a exporturilor trebuie sa evidentieze interventia directa sau implicita a statului si sa genereze efecte asupra unor actori economici privati; Masurile promotionale se adreseaza utilizatorilor straini incercand sa-i determine sa prefere produsele tarii care le practica; Masurile de stimulare se adreseaza unor entitati din tatra care le practica pentru a le impulsiona sa-si internationalizeze activitatile pe calea exporturilor.

Negocierea si incheierea unor tratate de comert si navigatie, acorduri comerciale si de plati sau alte forme de parteneriat international; incurajarea participarii la targuri si expozitii internationale; Reprezentarea comerciala oficiala in strainatate; Stimularea activitatilor promotionale ale Camerelor de Comert; Prestarea unor servicii de informare si orientare a clientilor externi; Diverse forme de publicitate externa.

Masuri bugetare
- Subventionarea directa a exporturilor;
- Primele directe de export;
- Subventionarea indirecta a exporturilor;
- Masuri fiscale
- Facilitati fiscale care vizeaza bunurile
- Facilitati fiscale care vizeaza firmele exportatoare;
- Masuri financiar bancare
- Creditele de export
- Asigurarea si garantarea creditelor de export
- Masuri valutare
- Primele valutare
- Deprecierea monetara

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Politica promotionala si de stimulare a exporturilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFINANTECOMERTpolitica promotionala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan