Suportul doctrinar al GFC

Incarcat la data: 08 Aprilie 2010

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 199 kb

Urmare a sirului de scandaluri care au destabilizat functionarea sistemului financiar britanic, la Bursa de Valori de la Londra a fost demarata o ampla dezbatere privind GC, care s-a finalizat cu rapoarte intocmite de Cadbury (1992), R. Greenbury (1995), R. Hampel (1998).


Raportul Cadbury
In acceptiunea engleza a GC, Consiliul de Administratie (Boardul) este responsabil cu managementul afacerilor intreprinderii, care presupune: definirea axelor strategice ale companiei, asigurarea cadrului necesar implementarii acestora, controlul managementului afacerilor curente, prezentarea de rapoarte (dari de seama) catre actionari, privind activitatea derulata in decursul exercitiului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Suportul doctrinar al GFC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIECOMERT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan