Alimentari cu energie electrica

Incarcat la data: 22 Octombrie 2010

Autor: Mircea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 734 kb

Alim in bune cond cu en el a consumatorilor reprezinta satisfacerea in orice moment in cond economice si de calitate a necesitatilor de en el ale tuturor categ de consumatori si realizarea unui grad de siguranta ridicat in functionarea tuturor instalatiilor.

En el constituie forma intermediara de energie prin utilizarea careia marile state ale lumii au realizat dezvoltari ale economiilor lor in ritmuri accelerate, influentand favorabil in acelasi timp si nivelul si modul de viata al oamenilor. In prezent nu exista, practic, nici un domeniu de activitate in societatea moderna carea sa se poata desfasura fara en el iar indicatorii determinati de consumul de en el permit incadrarea fiecarei tari in anumite categ privind dezvoltarea lor ec-sociala.

Calitatiile utilizarii energiei electrice:
-poate fi produsa pe orice amplasament care coresp dpdv tehnico-ec
-poate fi transportata si distribuita de la surse pana la cei mai indepartati consumatori
-poate fi transformata in conditii avantajoase in formele de en finita necesare diferitelor activitati, respectiv: caldura, lumina, produse chimice, lucru mecanic pt actionarile electrice

Tinand seama de faptul ca centralele electrice care produc en el sunt in nr redus fata de cel al centrelor de consum si mai ales fata de cel al consumatorilor, care sunt repartizati pe un teritoriu f mare, in principiu corespunzator unei tari a aparut necesitatea relizarii unor inst el care sa transmita puterea si en el produsa in centralele el tuturor consumatorilor, indiferent de marimea si amplasamentul lor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Alimentari cu energie electrica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EnergieALIMENTARIcurs constructii