Aspecte privind estimarea indicatorilor de drift pentru sistemele structurale cu compartare elastica

Incarcat la data: 10 Februarie 2010

Autor: Pic Liviu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 168 kb

Implementarea unei metodologii riguroase de tip PBEE (Performance Based Earthquake Engineering), in proiectarea curenta, este totusi, la acest momnet, putin fezabila. Mai intai, pentru a completa un proces de tip PBEE, configuratia structurii, trebuie sa fie determinata pentru a putea calcula prin analiza structurala marimi EDP (Engineering Demand Parameter) relevante.

Apoi, metodologia de tip PBEE are fundament probabilistic, prin care se intentioneaza incorporarea tuturor incertitudinilor aleatoare, importante la evaluarea parametrilor IM (Intensity Measure), a relatiilor EDP(IM), DM(EDP) si DV(DM). Astfel, o metodologie de tip PBEE presupune consumarea unui efort de calcul si cercetare colosal, care nu poate fi justificat pentru procesul de proiectare uzuala.

 In cadrul acestui curs se vor studia relatiile EDP(IM), dorindu-se determinarea unor relatii de estimare a indicatorilor de drift (EDP) functie de parametrii care caracterizeaza miscarea seismica (IM), atat pentru structurile in cadre avand comportare elastica cat si pentru cele avand comportare inelastica.

 
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Aspecte privind estimarea indicatorilor de drift pentru sistemele structurale cu compartare elastica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEVALUARECONSTRUCTII