Basic notion for building materials

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2011

Autor: dan babor

Pret: 80 credite

Numar pagini: 165

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1786 kb

Curs - Basic notion for building materials

 

1.UNITS, MEASURES, & DIMENSIONS

1.1. MEASUREMENTS
Measurement is the most useful form of description in science. Often the most useful measurements are those that have a number and a unit, such as ‘12.7 inches.' Here '12.7' is the number and 'inches' is the unit. This unit of inches in the example is one of the common units in the dimension of length. A number, then, is an expression in numerals. A unit is a recognized way to divide the essence of a dimension for measurement, and a dimension is a measurable physical idea. Here is a bit of advice you can overlook only at your peril: To become fluent in the subject we should memorize the basic background of information. The following units, dimensions, and measures are so basic to the study of Chemistry.
 

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Basic notion for building materials". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan